Gå til hovedindhold

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger og består af over 100 butikker fordelt over hele Danmark. Deres cykeleksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller således at design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder transport -og hverdagscykler, racercykler, MTB eller børnecykler. Deres udvalg består også af udstyr, hjælme og cykletøj.

Fotos Model Detaljer Pris
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elektriske transportmidler

GoRunner er et velkendt brand inden for elektriske transportmidler og bestræber sig på at levere høj kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med. Vores portefølje besidder innovative og nytænkende produkter samt et højt serviceniveau.

9.995,00 kr
Elcykel - 9 gear

Hos Cykelpartner sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele.

Vi sørger altid for at cyklen er helt samlet og gennemgået på et professionelt værksted hos Design Cykler, inden vi sender den med fragtmand hjem til dig.

15.999,00 kr
ebike

Grundig e-bikes are a good choice for riders who are looking for a high-quality, stylish, and innovative e-bike. They are also a good choice for riders who are looking for a bike with a long warranty.

Grundig e-bikes use high-quality components from reputable brands, such as Shimano and Bafang. This ensures that the bikes are durable, reliable, and perform well.

16.775,00 kr
Mountainbike

Masser af mountainbikes! Find din nye mountainbike hos os. Vi leverer alle mountainbikes 100% samlet og køreklar.

Vi har gjort det til vores speciale at opkøbe store restpartier af de bedste mountainbike-brands, så vi ALTID er de billigste i Danmark. Vi fører bl.a. følgende mountainbike-mærker: Scott, Cannondale, Focus og Giant samt Bianchi, RAAM og Univega.

Lige meget hvad du er…

11.199,00 kr
E-Fly e-bike

En elcykel er ligesom en traditionel cykel bare med en elmotor, som hjælper dig med at få fart på, når du træder i pedalerne. Det bringer cykelglæde hos enhver, der nyder at cykle rundt ude i naturen.

Cyklen leveres 95% samlet i en lukket pap kasse. Du skal blot selv sætte styr, forhjul, sadel og pedaler på cyklen.

14.799,00 kr
SANTAFIXIE RAVAL FIXED CYKEL

Santafixie er Europas førende online shop med fokus på urban cykling og specialiseret i fixie og single-speed cykler. Men ikke kun cykler. Vi har reservedele, udstyr, tøj og tilbehør til alle slags cyklister fra eksklusive mærker, som er ret svære at finde i andre e-butikker. Det er det, der adskiller os fra vores konkurrenter!

Vi designer, monterer og distribuerer også vores eget mærke…

4.244,00 kr
Fat Bike All Terrain

Lankeleisi MG600 Plus 1000W Bafang Motor 26" Fat Bike All Terrain SUV E-Bike 48V 20Ah Samsung Battery. The bicycles currently on sale have a speed limit of 25km/h. If you want to lift the speed limit U can follow our…

14.164,00 kr
MTB Cube Aim EX

Cykler.dk har mere end 22 års erfaring og har et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. De driver Vestjyllands største cykelbutik og garanterer god service, og hurtig levering af nye cykler og cykeludstyr. Udvalget inkluderer blandt andet herre- og damecykler, børnecykler, mountainbikes, racercykler og alt i reservedele, udstyr og tilbehør. De forhandler de mest kendte…

5.699,00 kr
Håndbyggede cykler

Hos Velorbis ønsker vi at være majestætiske i alt, hvad vi gør, og således har vi designet vore cykler til at være ultravenlige med en afslappet kørestilling for at give et majestætisk udsigtspunkt til at overvåge trafikken fra og se omgivelserne.

Vi mener det, når vi siger: Velorbis – Kør med stil.
 

27.350,00 kr