Gå til hovedindhold

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger og består af over 100 butikker fordelt over hele Danmark. Deres cykeleksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller således at design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder transport -og hverdagscykler, racercykler, MTB eller børnecykler. Deres udvalg består også af udstyr, hjælme og cykletøj.

Fotos Model Detaljer Pris
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elektriske transportmidler

GoRunner er et velkendt brand inden for elektriske transportmidler og bestræber sig på at levere høj kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med. Vores portefølje besidder innovative og nytænkende produkter samt et højt serviceniveau.

9.995,00 kr
TRICK LØBEHJUL

ScootWorld er din online skate shop og lokale leverandør af skateudstyr med speciale i løbehjul til tricks, skateboards og inline rulleskøjter. Vi har fysisk adresse i Hellerup, hvor du kan komme og se hele vores sortiment af udstyr i høj kvalitet – men du kan naturligvis også bestille alle varer hjem via vores webshop. Vi har altid hurtig levering og ikke mindst rigtig gode priser.

1.199,00 kr
E-Fly e-bike

En elcykel er ligesom en traditionel cykel bare med en elmotor, som hjælper dig med at få fart på, når du træder i pedalerne. Det bringer cykelglæde hos enhver, der nyder at cykle rundt ude i naturen.

Cyklen leveres 95% samlet i en lukket pap kasse. Du skal blot selv sætte styr, forhjul, sadel og pedaler på cyklen.

14.799,00 kr
Håndbyggede cykler

Hos Velorbis ønsker vi at være majestætiske i alt, hvad vi gør, og således har vi designet vore cykler til at være ultravenlige med en afslappet kørestilling for at give et majestætisk udsigtspunkt til at overvåge trafikken fra og se omgivelserne.

Vi mener det, når vi siger: Velorbis – Kør med stil.
 

27.350,00 kr
URBANGLIDE M1

URBANGLIDE EL-CYKEL M1

  • Stilrent design
  • Aftageligt batteri
  • 2x tektro skivebremser
  • LCD-skærm / indbygget cykel-computer
  • 5 niveauer - motorkraft 
  • Europæisk kvalitet (Samlet og gennemgået i Frankrig) 

Tekniske Specifikationer: 

  • 250W baghjulstrukket motor 
  • Rækkevide…
13.146,00 kr
El løbehjul

Vi er en af de største i Danmark på el løbehjul og vi tør godt love, at vi sælger nok de mest sikre produkter. Alle vores produkter er CE, RoHS og Tüv godkendt.

2.995,00 kr

E-Wheels er Nordens største forhandler af elektriske køretøjer. Ud over sin egen produktserie af el-løbehjul og Momas har E-Wheels eneret til at sælge Kaabo i hele Skandinavien. Et bredt produktsortiment, lave priser og vores eget brandværksted med intern ekspertise er nogle af de mange grunde til, at E-Wheels er markedsleder nr 1.

2.390,00 kr
, , Diverse herre cykler

Stort udvalg af billige herrecykler

Få din nye herrecykel leveret 100% samlet på bare maks. 5 hverdage! - Danmarks hurtigste levering. Vi har Prismatch og Fri fragt på alle herrecykel tilbud og forhandler kun herrecykler i højeste kvalitet til DK's bedste priser. Søger du en billig herrecykel kan vi også hjælpe dig, vores store sortiment inden for herrecykler har…

3.195,00 kr
Løbehjul for Voksne

Voksen løbehjulet Arcore Max har styrhøjde op til 106 cm. Det har 16" hjul både for og bag - så du får hurtigt meget fart på. Det bruges blandt andet på Sygehuse, institutioner, fængsler og privat til far og mor.

1.199,00 kr