Gå til hovedindhold

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger og består af over 100 butikker fordelt over hele Danmark. Deres cykeleksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller således at design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder transport -og hverdagscykler, racercykler, MTB eller børnecykler. Deres udvalg består også af udstyr, hjælme og cykletøj.

Fotos Model Detaljer Pris
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elcykel - 9 gear

Hos Cykelpartner sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele.

Vi sørger altid for at cyklen er helt samlet og gennemgået på et professionelt værksted hos Design Cykler, inden vi sender den med fragtmand hjem til dig.

15.999,00 kr
Mountainbike

Masser af mountainbikes! Find din nye mountainbike hos os. Vi leverer alle mountainbikes 100% samlet og køreklar.

Vi har gjort det til vores speciale at opkøbe store restpartier af de bedste mountainbike-brands, så vi ALTID er de billigste i Danmark. Vi fører bl.a. følgende mountainbike-mærker: Scott, Cannondale, Focus og Giant samt Bianchi, RAAM og Univega.

Lige meget hvad du er…

11.199,00 kr
E-Fly e-bike

En elcykel er ligesom en traditionel cykel bare med en elmotor, som hjælper dig med at få fart på, når du træder i pedalerne. Det bringer cykelglæde hos enhver, der nyder at cykle rundt ude i naturen.

Cyklen leveres 95% samlet i en lukket pap kasse. Du skal blot selv sætte styr, forhjul, sadel og pedaler på cyklen.

14.799,00 kr
Børnecykel med støttehjul

Eurotoys - Alt i Legetøj - Se Alle de Kendte Mærker Her

Vi har hurtig levering og god service. 1 - 2 dages leveringstid.
Find din Legetøjsgave her. Køb Legetøj og Børnemøbler fra alle de kendte Mærker, Dag-til-Dag Levering.

959,00 kr
MTB Cube Aim EX

Cykler.dk har mere end 22 års erfaring og har et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. De driver Vestjyllands største cykelbutik og garanterer god service, og hurtig levering af nye cykler og cykeludstyr. Udvalget inkluderer blandt andet herre- og damecykler, børnecykler, mountainbikes, racercykler og alt i reservedele, udstyr og tilbehør. De forhandler de mest kendte…

5.699,00 kr
Håndbyggede cykler

Hos Velorbis ønsker vi at være majestætiske i alt, hvad vi gør, og således har vi designet vore cykler til at være ultravenlige med en afslappet kørestilling for at give et majestætisk udsigtspunkt til at overvåge trafikken fra og se omgivelserne.

Vi mener det, når vi siger: Velorbis – Kør med stil.
 

27.350,00 kr

Jupiter Cykler er et anerkendt navn inden for cykelbranchen.

 Jupiter Cykler er dedikeret til at levere førsteklasses produkter og enestående kundeservice for at berige enkeltpersoners cykeloplevelser.

Her kan du finde ladcykler, elcykler, herrecykler, damecykler samt børnecykler.

21.755,00 kr
eRide 930

Uanset om du er på udkig efter en hurtig XC-Cykel, en lækker E-bike, Gravel til at udforske naturen eller en trail-cykel til Danmark og udlandet, så er vi altid parate med vejledning og gode råd. Vi forhandler udelukkende cykler, som vi selv kan stå inde for – det er din garanti for høj kvalitet!

31.500,00 kr
, El cykler

En elcykel er et særdeles godt valg, hvis du har lang vej at cykle - med modvind og bakker, som kan give sved på panden. Med en integreret motor, der hjælper dig, mens du træder i pedalerne, vil elcyklen være et godt alternativ til fx racercyklen eller bycyklen.

Hvis du pendler til og fra arbejde og søger et mere miljøvenligt og et billigere alternativ…

42.000,00 kr