Gå til hovedindhold

Fotos Model Detaljer Pris

I kan tilføje jeres egne cykler til salg på siden eller skrive artikler i vores forum m.m

I vil så blive vist Fremhævet på forsiden under
Fremhævede annoncer samt vil få et fremhævet link oveni på LinkCentralen.dk et år frem i vores cykel kategori.

Vi tager et lille beløb på 200 kr over mobilepay til dækning af udgifter på det nye site.

Send en besked og Skriv…

E-bikes & E-Scooters

Zoellc har mange forskellige slags El Cykler og El løbehjul.

Mærker: Dukawey, Vakole, Lankeleisi
Stilarter: Foldecykler, fedtdækscykler, mountainbikes
Priser fra 519€ til 2.499€

14.162,00 kr
El løbehjul

Dette løbehjul har en topfart på 30 km/t og op til 25 km rækkevidde. 8,5 tommer punkterfri dæk og hydrauliske skivebremser.
Maks bæreevne på 120 kg.
Kraftfuld 350W elektrisk motor kombineret med et 36V 7.5ah/10ah lithium batteri, er H7 skabt til at levere imponerende præstationer.

1.995,00 kr
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elektriske transportmidler

GoRunner er et velkendt brand inden for elektriske transportmidler og bestræber sig på at levere høj kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med. Vores portefølje besidder innovative og nytænkende produkter samt et højt serviceniveau.

9.995,00 kr
TRICK LØBEHJUL

ScootWorld er din online skate shop og lokale leverandør af skateudstyr med speciale i løbehjul til tricks, skateboards og inline rulleskøjter. Vi har fysisk adresse i Hellerup, hvor du kan komme og se hele vores sortiment af udstyr i høj kvalitet – men du kan naturligvis også bestille alle varer hjem via vores webshop. Vi har altid hurtig levering og ikke mindst rigtig gode priser.

1.199,00 kr
Mustang Tandem

Skal du cykle afsted med en du holder af? Så hop op på denne Tandem og cykl afsted på en tur. - Til store børn og voksne - Let aluminiumsstel - 24 udvendige Shimano Altus-gear - Mekaniske skivebremser på for- og baghjul - Dobbeltbundede aluminiumsfælge og dæk med punkteringsbeskyttende indlæg er bare praktisk i hverdagen.

 …

3.999,00 kr
Elcykel - 9 gear

Hos Cykelpartner sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele.

Vi sørger altid for at cyklen er helt samlet og gennemgået på et professionelt værksted hos Design Cykler, inden vi sender den med fragtmand hjem til dig.

15.999,00 kr
ebike

Grundig e-bikes are a good choice for riders who are looking for a high-quality, stylish, and innovative e-bike. They are also a good choice for riders who are looking for a bike with a long warranty.

Grundig e-bikes use high-quality components from reputable brands, such as Shimano and Bafang. This ensures that the bikes are durable, reliable, and perform well.

16.775,00 kr
Mountainbike

Masser af mountainbikes! Find din nye mountainbike hos os. Vi leverer alle mountainbikes 100% samlet og køreklar.

Vi har gjort det til vores speciale at opkøbe store restpartier af de bedste mountainbike-brands, så vi ALTID er de billigste i Danmark. Vi fører bl.a. følgende mountainbike-mærker: Scott, Cannondale, Focus og Giant samt Bianchi, RAAM og Univega.

Lige meget hvad du er…

11.199,00 kr