Gå til hovedindhold

Zoellc. Hos os kan du finde mange forskellige slags elcykler. Nogle af de mest populære mærker er Dukawey, Vakole og Lankeleisi. Cyklerne fås i en række forskellige stilarter, herunder foldecykler, fedtdækscykler og mountainbikes. Priserne spænder fra 519€ til 2.499€. Gratis forsendelse på alle ordrer over 500€.

Fotos Model Detaljer Pris
E-bikes & E-Scooters

Zoellc har mange forskellige slags El Cykler og El løbehjul.

Mærker: Dukawey, Vakole, Lankeleisi
Stilarter: Foldecykler, fedtdækscykler, mountainbikes
Priser fra 519€ til 2.499€

14.162,00 kr
El løbehjul

Dette løbehjul har en topfart på 30 km/t og op til 25 km rækkevidde. 8,5 tommer punkterfri dæk og hydrauliske skivebremser.
Maks bæreevne på 120 kg.
Kraftfuld 350W elektrisk motor kombineret med et 36V 7.5ah/10ah lithium batteri, er H7 skabt til at levere imponerende præstationer.

1.995,00 kr
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elektriske transportmidler

GoRunner er et velkendt brand inden for elektriske transportmidler og bestræber sig på at levere høj kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med. Vores portefølje besidder innovative og nytænkende produkter samt et højt serviceniveau.

9.995,00 kr
Mustang Tandem

Skal du cykle afsted med en du holder af? Så hop op på denne Tandem og cykl afsted på en tur. - Til store børn og voksne - Let aluminiumsstel - 24 udvendige Shimano Altus-gear - Mekaniske skivebremser på for- og baghjul - Dobbeltbundede aluminiumsfælge og dæk med punkteringsbeskyttende indlæg er bare praktisk i hverdagen.

 …

3.999,00 kr
Elcykel - 9 gear

Hos Cykelpartner sælger vi alt inden for cykler og løb. Vi forhandler cykeltilbehør, udstyr og har en bred vifte af reservedele.

Vi sørger altid for at cyklen er helt samlet og gennemgået på et professionelt værksted hos Design Cykler, inden vi sender den med fragtmand hjem til dig.

15.999,00 kr
ebike

Grundig e-bikes are a good choice for riders who are looking for a high-quality, stylish, and innovative e-bike. They are also a good choice for riders who are looking for a bike with a long warranty.

Grundig e-bikes use high-quality components from reputable brands, such as Shimano and Bafang. This ensures that the bikes are durable, reliable, and perform well.

16.775,00 kr
Mountainbike

Masser af mountainbikes! Find din nye mountainbike hos os. Vi leverer alle mountainbikes 100% samlet og køreklar.

Vi har gjort det til vores speciale at opkøbe store restpartier af de bedste mountainbike-brands, så vi ALTID er de billigste i Danmark. Vi fører bl.a. følgende mountainbike-mærker: Scott, Cannondale, Focus og Giant samt Bianchi, RAAM og Univega.

Lige meget hvad du er…

11.199,00 kr
E-Fly e-bike

En elcykel er ligesom en traditionel cykel bare med en elmotor, som hjælper dig med at få fart på, når du træder i pedalerne. Det bringer cykelglæde hos enhver, der nyder at cykle rundt ude i naturen.

Cyklen leveres 95% samlet i en lukket pap kasse. Du skal blot selv sætte styr, forhjul, sadel og pedaler på cyklen.

14.799,00 kr
SANTAFIXIE RAVAL FIXED CYKEL

Santafixie er Europas førende online shop med fokus på urban cykling og specialiseret i fixie og single-speed cykler. Men ikke kun cykler. Vi har reservedele, udstyr, tøj og tilbehør til alle slags cyklister fra eksklusive mærker, som er ret svære at finde i andre e-butikker. Det er det, der adskiller os fra vores konkurrenter!

Vi designer, monterer og distribuerer også vores eget mærke…

4.244,00 kr